Studio Kaart E-mail Studio Kaart Twitter Studio Kaart Facebook Studio Kaart LinkedIn
WerkwijzeDe basis van onze ontwerpen zijn de uitgangspunten en wensen van onze opdrachtgevers. We starten ieder project met een grondig onderzoek naar de ontwerpopgave (de vraag achter de vraag). Daarbij kijken we naar de gebruiker, de dagelijkse routines, de identiteit, de anatomie etc. Daarnaast onderzoeken we ook de omgeving, de geschiedenis, de daglichttoetreding, het klimaat, de akoestiek enz. Na de analyse ontwikkelen we een concept, dat de basis vormt van het ontwerpplan. Dit plan voeren we tot in de kleinste details door voor een uniform eindresultaat dat past als een maatpak bij de wensen en uitgangspunten van onze opdrachtgevers.

Afhankelijk van de complexiteit en omvang van een project werken we samen met diverse partners, waaronder ontwikkelaars, installatie- & bouwfysisch adviseurs, constructeurs, leveranciers, interieurbouwers en aannemers.

Bouwtrajecten bestaan uit verschillende fases en zijn vaak langdurig en complex. Wij hebben ruime ervaring in het uitwerken en begeleiden van ontwerp- & bouwprocessen. Het is belangrijk dat gedurende alle fases het concept, het budget, de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de locatie niet uit het oog worden verloren.

Wij bewaken gedurende het project de esthetische & technische aspecten, het budget en de planning. Snel schakelen en oplossingsgericht denken zijn daarbij van belang. Onze rol tijdens het proces is overzicht houden en communiceren met alle betrokken partijen. Na de oplevering evalueren we samen met de opdrachtgever het doorlopen traject en het uiteindelijke resultaat. Indien nodig geven we nazorg door bijvoorbeeld te adviseren over onderhoud..